Om Boetten Fastigheter

Boetten förvaltar kontorsfastigheter, bostadshus och affärslokaler, belägna i Täby, Huddinge, Enköping och Gävle.

Boettens fastighetsbestånd inkluderar omkring 14 antal byggnader. 5 av dem består av bostadshus, som rymmer cirka 200 lägenheter totalt. Lägenheterna ligger i centrala Gävle.

Våra fastigheter

Som en trygg och långsiktig partner förvaltar och förädlar Boetten bostadshus och kommersiella fastigheter. Vi är specialiserade inom arkivfastigheter.

Läs mer

Lediga lokaler

Med närhet till stadens puls och allmänna kommunikationer i Stockholm, Gävle och Enköping ligger våra lediga lokaler och kontor. Behöver du anpassa lokalerna efter verksamhetens behov? Boetten är en bygg- och fastighetskoncern och vi hjälper dig gärna med ombyggnation inför inflyttning. Här har vi samlat våra lediga lokaler just nu.

Läs mer

För hyresgäster

Hemmet är för många den viktigaste platsen i livet. Därför är vi på Boetten glada att kunna erbjuda dig som hyresgäst ett tryggt och trevligt boende med hög servicenivå.

Läs mer

En trygg partner

Boetten är stolta över att kunna sköta och utveckla arkivfastigheter, som ofta utgör unika landmärken. Riksarkivet är ett exempel där Boetten genom omsorgsfull förvaltning och renovering kunnat förbättra såväl kvalitet som kostnadseffektivitet. Med kunder som Riksarkivet, Skatteverket och Landstinget sätter Boetten en ära i att kunna erbjuda sina kunder en kunnig, trygg och långsiktig partner.

Läs mer här